منبع خبر: دنیای اقتصاد
تکنولوژی- بازار دیجیتال- موبایل هوشمند- آمازون اکو- گوگل- سونی- ایرپاد- محصولات الکترونیکی- اپل- اخبار تکنولوژی
تکنولوژی هر سال به سرعت بهتر و قدرتمندتر میشود. به این ترتیب محصولات تکنولوژی تاثیر بیشتری روی زندگی روزمره همه ما میگذارند. با این حال اما با وجود گجتهای زیادی که در بازار دیجیتال عرضه میشود، لازم است کدام یک را حتما داشته باشیم؟ این سوالی است که احتمالا همه ما بارها از خودمان پرسیدهایم. با این اوصاف مجله بیزینس اینسایدر به تازگی محصولاتی را که حتما باید در سال جدید میلادی داشته باشیم، معرفی کرده است.
موبایل هوشمند: این گوشیهای شخصی و قدرتمند امکان انجام کارهای مختلف را فراهم میکنند. با این حال اما تنوع زیاد موبایلهای هوشمند در بازار، انتخاب را بهکاری مشکل تبدیل میکند. برای طرفداران سیستم عامل iOS اپل در حال حاضر گوشیهایی با ابعاد، قابلیتها و قیمتهای متنوع وجود دارد. بنابراین اگر تصمیم به خرید آیفون دارید طیف متنوعی از آیفون SE با قیمت ۳۵۰ دلاری تا آیفون X با قیمت هزار دلاری را پیش رو دارید. طرفداران سیستم عامل متنباز اندروید اما انتخابهای بیشتری در اختیار دارند. در این میان اما گوشیهای پیکسل ۲ و پیکسل ۲ XL جدیدترین گوشیهای تولید شرکت گوگل هستند که میتوانند علاقهمندان اندروید را راضی نگه دارند. این گوشیها به خوبی از هوش مصنوعی بهره بردهاند و به همین دلیل امکانات مختلفی را برای انجام کارها در اختیار کاربرانشان قرار میدهند. جالب است بدانید که گوشیهای پیکسل تایید بسیاری از کارشناسان و منتقدان بازار را هم دریافت کردهاند. با این حال اما علاوهبر گوشیهای گوگل، محصولات زیاد دیگری هم در بازار اندرویدیها وجود دارند.
یک اسپیکر هوشمند آمازون اکو یا گوگل هوم: وقتی شرکت آمازون سه سال پیش اسپیکر هوشمند اکو را معرفی کرد، این محصول اولین دستگاه مبتنی بر دستیار صوتی هوشمند این شرکت بود و اتفاقا طرفداران زیادی هم در سراسر دنیا پیدا کرد. از آن زمان به بعد، شرکتهای تکنولوژی مختلفی سعی کردهاند روند حاکمیت و موفقیت آمازون در این بازار را دنبال کنند. در این میان اما شرکت گوگل بیشترین تاثیر را بر این بازار داشته و حالا رقیبی بزرگ و جدی برای آمازون به حساب میآید. گوگل هم خانواده اسپیکرهای هوشمند هوم را که مبتنی بر دستیار صوتی هوشمند گوگل یعنی آسیستان هستند، به این بازار معرفی و عرضه کرده است. اپل هم قرار است اسپیکر هوشمند موسوم به هومپاد خودش را که مبتنی بر دستیار صوتی هوشمند سیری این شرکت است، در اوایل سال جدید میلادی روانه بازار کند. به این ترتیب خریداران اسپیکرهای هوشمند حالا در بازاری رقابتی انتخابهای متفاوتی را در اختیار دارند.
کنسول بازی نینتندو سوئیچ: این کنسول بازی ۳۰۰ دلاری حالا کمتر از یکسال است که به بازار آمده و فروشی بیش از حد انتظار هم داشته است. این کنسول بازی امکاناتی ساده اما جالب را ارائه میکند؛ از بازی روی تلویزیون گرفته تا بازی در حال حرکت. این کنسول قابل حمل و جالب بازیهای بهروز و جدید را با کیفیتی بالا برای گیمرها ارائه میکند. به این ترتیب نینتندو حالا توانسته با عرضه کنسول سوئیچ یک بار دیگر توجه بازار محصولات گیمینگ را به خود جلب کند.
کنسول پلیاستیشن ۴ سونی: یک کنسول بازی دیگر در این فهرست که البته محبوبترین کنسول بازیهای ویدئویی بازار جهانی است و امکاناتی بیش از انجام بازی را ارائه میکند. حتی در سال ۲۰۱۸ هم داشتن دستگاهی که امکان اجرای CD و DVD را داشته باشد، جذاب است. این کنسول علاوهبر اجرای این دو، امکان اجرای فایلهای چند رسانهای ذخیره شده روی هاردهای اکسترنال را هم داشته و حتی میتواند نقش یک مرکز پخش چندرسانهای را در خانهتان به خوبی ایفا کند. پلیاستیشن ۴ همچنین قابلیت استریم ویدئو از اپلیکیشنهایی مانند نتفلیکس، HBO، Hulu و همچنین سرویس اشتراکی پخش زنده سونی یعنی PlayStation Vue را هم دارد. این کنسول همچنین از مزیت ارائه بازیهای اختصاصی و ویژه خودش هم بهره میبرد.
ایرپاد اپل: شاید این هدفونهای بیسیم کمی عجیب به نظر برسند اما میتوانند بهترین هدفونهای بیسیمی باشند که داشتهاید. در واقع بسیاری از کارشناسان بازار محصولات دیجیتال معتقدند ایرپادهای اپل بهترین اختراع این شرکت بعد از آیفون هستند. کار با این هدفونها بسیار راحت است و کیس قابل حمل و کوچک آنها، امکان جابهجایی بیدردسر آنها را فراهم میآورد. به محض باز کردن در این کیس، هدفونها به صورت خودکار با گوشی جفت میشوند و به همین ترتیب خیلی ساده شروع بهکار میکنند. بعد از آنکه این هدفونها را برای اولینبار با گوشی آیفون جفت بکنید، به راحتی با دیگر محصولات اپلی شما جفت خواهند شد.
ما گروهی از مدیران و متخصصان مدیریت، مهندسی، استراتژی و بازاریابی با تجربه بین المللی هستیم که در پی ارتقای سطح دانش کاربردی مدیریت در پهنه صنعت و تجارت کشوریم. در این راه آماده ارایه خدمات در شاخه های کسب وکار گوناگون و صنایع مختلف هستیم.
آدرس: تهران، دهکده المپیک، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده مدیریت و حسابداری
شماره تماس: ۰۹۱۹۸۳۶۶۳۶۱
ایمیل: Ibc.consulting2020@gmail.com
استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.