خودرو- برند خودرو-شورولت- صنعت خودرو- جنرال موتورز- بازار خودرو- اخبار خودرو
هر چقدر که عاشق فورد و پورشه یا هر برند خودروساز دیگری باشید، باید در نهایت با این موضوع کنار بیاید که این برندها، برای مدیران خود در وهله اول نوعی تجارت و منبع درآمد آنها است و هر چقدر هم که جذابیت و قدرت یک خودرو شگفتانگیز باشد، خبری که سریعا به تیتر یک رسانههای دنیا تبدیل میشود، اخبار مربوط به رسواییها و شکستهای این خودروها است. در ادامه، ده رسوایی بزرگ تاریخ صنعت خودروسازی جهان را با هم بررسی میکنیم.
موسسه ایمنی NHTSA در سال ۱۹۶۹ گزارشاتی مربوط به معیوب بودن چندین مدل شورولت دریافت کرد. در این گزارشات آمده بود که قطعهای که موتور خودرو روی آن سوار میشود، در سرعتهای بالا ممکن است از کار بیفتد و زنجیرهای از اتفاقات ناگوار را به وجود بیاورد. وقتی که مدیران NHTSA این مسئله را با جنرالموتورز در میان گذاشتند، آنها اعتراف کردند که خود نیز ۱۷۲ گزارش این قطعه که به motor mount معروف است را دریافت کردهاند که از بین آنها، ۶۳ مورد منجر به تصادف شدید و ۱۸ مورد مصدومیت و زخمی شدن مسافر یا مسافران به خاطر این قطعه بوده است. نکته عجیب این است که جنرالموتورز و NHTSA به جای اقدام مناسب و جمعآوری این مدلها، تصمیم گرفتند که سکوت اختیار کنند و این موضوع به مدت سه سال و تا قبل از افشا شدن عمومی آن، بین آنها به صورت راز باقی مانده بود!
از این قطعه بین سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۶۹ در شورولتهای مختلف استفاده شده بود و به دلیل فشار زیاد واردشده بر موتور در سرعتهای بالا، ناگهان ممکن بود از بین برود و این مسئله، باعث افزایش سرعت ناخودآگاه خودرو میشد. این حرکت ناگهانی همچنین ممکن بود که سیستم تعلیق را هم با مشکل مواجه کند و حتی دنده عوض کردن و قرار دادن خودرو روی دنده عقب یا حالت پارک، تقریبا غیرممکن میشد. جنرالموتورز در تحقیقات رسمی و قضایی آغازشده توسط NHTSA اعتراف دیگری انجام داد و آن این بود که استفاده این شرکت از این قطعه به سال ۱۹۵۹ بازمیگردد.
از دهه ۶۰ به عنوان یک نقطه عطف در زمینه قدرت خروجی و افزایش گشتاور پیشرانهها یاد میکنند و قطعه استفادهشده توسط شورولت، تحمل این همه قدرت ناگهانی را نداشت. جنرالموتورز در ۵ دسامبر ۱۹۷۱، ۶.۵ میلیون دستگاه خودروی مجهز به این قطعه را فراخوان کرد تا بتواند آنها را تعمیر کند.
ما گروهی از مدیران و متخصصان مدیریت، مهندسی، استراتژی و بازاریابی با تجربه بین المللی هستیم که در پی ارتقای سطح دانش کاربردی مدیریت در پهنه صنعت و تجارت کشوریم. در این راه آماده ارایه خدمات در شاخه های کسب وکار گوناگون و صنایع مختلف هستیم.
آدرس: تهران، دهکده المپیک، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده مدیریت و حسابداری
شماره تماس: ۰۹۱۹۸۳۶۶۳۶۱
ایمیل: Ibc.consulting2020@gmail.com
استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.