در مطلب قبل به تحلیل رقابت در بازارهای بین المللی و نحوه واکنش به آن پرداخته شد، در این مطلب به تاثیر شکل دولت ها بر بازاریابی بین الملل پرداخته می شود.
در امر بازرگانی بین الملل، هیچ کشوری دارای یک سیستم صرفاً کمونیستی –دخالت کامل دولت در امر بازرگانی و بازاریابی بین الملل- یا سرمایه داری –دخالت بسیار اندک دولت در امر بازرگانی- نیست و بیشتر کشورها، امروزه میانه روی را امری ضروری می دانند. برای مثال، چین به کشاورزان اجازه داده تا کالاهای خود را به مصرف کنندگان بازار داخلی بصورت مستقیم بفروشند. کشورهای اروپای غربی هم به تشویق مشاغل آزاد پرداخته اند، اما از طریق حمایت و دادن سوبسید به کالاهای زراعی و فولاد، سعی در مداخله دارند. آمریکا هم امروز دیگر مدلی کاملاً سرمایه داری محسوب نمی شود. این کشور از قیمت بسیاری کالاهای زراعی و لبنی حمایت کرده و همواره از روش کنترل قیمت استفاده کرده است.
مطالب مرتبط
تحلیل رقابت در بازارهای بین المللی و نحوه واکنش به آن
احزاب سیاسی و اثر آن بر بازاریابی بین الملل
ریسک سیاسی در بازاریابی بین الملل
انتخابات و انتقال قدرت و اثرات آن بر بازاریابی بین الملل
ما گروهی از مدیران و متخصصان مدیریت، مهندسی، استراتژی و بازاریابی با تجربه بین المللی هستیم که در پی ارتقای سطح دانش کاربردی مدیریت در پهنه صنعت و تجارت کشوریم. در این راه آماده ارایه خدمات در شاخه های کسب وکار گوناگون و صنایع مختلف هستیم.
آدرس: تهران، دهکده المپیک، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده مدیریت و حسابداری
شماره تماس: ۰۹۱۹۸۳۶۶۳۶۱
ایمیل: Ibc.consulting2020@gmail.com
استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.