نویسندگان
ناشر: شرکت چاپ و نشر بازرگانی
مخاطبان کتاب: بازرگانان، صادرکنندگان و دانشجویان و پژوهشگران رشته های اقتصاد و مدیریت بازرگانی
بازاریابی بین المللی یکی از مهمترین راهبردهایی است که هر شرکت می تواند جهت تحقق اهداف عالیه خود در دنیای کسب و کار از آن بهره جوید. این راهبرد تاثیرگذار با توجه به شرایط خاص کشور و به دلیل فرصت های پیش آمده پس از دوران تحریم، می تواند فواید بیشماری برای شرکت های ایرانی داشته باشد و بستر لازم جهت توسعه بازار، فروش بیشتر و مبدل شدن به یک برند را برای آنها ایجاد نماید.
در میان جنبه های عملیاتی بازاریابی بین المللی، تعیین روش های ورود به بازارهای بین المللی یکی از مهمترین آنها محسوب می شود؛ موضوعی که یکی از مهم ترین تصمیمات کلیدی هر شرکت در طول دوران عمر آن محسوب می گردد و می تواند تحت تاثیر عوامل متعددی چه در درون و چه در بیرون شرکت قرار داشته باشد. این عوامل که در کتاب پیش رو به شکل گستردهای مورد بحث قرار میگیرد، بر زمان بندی و کیفیت ورود شرکت به بازارهای خارجی اثر می گذارد و درصورتی که مدیران شرکت شناختی جامع، درست و به موقع از آنها داشته باشند، می تواند موجبات موفقیت شرکت در بازارهای بین المللی را فراهم نماید.
با توجه به نکات فوق، کتاب پیش رو در ۴ فصل و با حساسیت و دقت خاصی تنظیم گردیده است.
در فصل اول، ابتدا مفهوم بازاریابی بین الملل و تفاوت های آن با سایر مفاهیم نزدیک به آن مورد بررسی قرار میگیرد و در ادامه به ضرورت اجرای فرایند بازاریابی در بازارهای بین المللی پرداخته می شود. در ادامه این فصل به نظریات اصلی در حوزه بازاریابی بین الملل اشاره می گردد و در نهایت فرایند بین المللی شدن مورد توجه قرار خواهد گرفت.
در فصل دوم، بصورتی جامع علاوه بر تشریح مفهوم بازارشناسی بین المللی، فرایند تحقیقات بازاریابی در حوزه بین المللی مورد بحث قرار میگیرد و کاربردهای آن در بحث انتخاب بازارهای بین المللی ارایه خواهد شد.
در فصل سوم که به بحث عوامل موثر بر انتخاب روش های ورود به بازارهای بین المللی اختصاص دارد، مجموعه عوامل موثر در دو بخش داخلی و خارجی با اشاره به نظریات و مدل های مختلف جهانی، تحلیل خواهد شد و اثرات ترکیبی این گونه عوامل نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
نهایتاً در فصل چهارم که مباحث کلیدی کتاب در آن مطرح خواهد شد، روشهای مختلف ورود به بازارهای بین المللی مورد بحث قرار خواهد گرفت. این روشها در دو طبقه بندی مجزا شامل روشهای مالکیت گرا و غیرمالکیت گرا بررسی می شوند و علاوه بر ارایه تجربیات موفق شرکت های مطرح بینالمللی در اجرای هر شیوه، به مزایا و معایب این روشها اشاره می گردد. نکته مهم آنکه این طبقه بندی دو گانه و زیربخش های آنها که هر یک معرف روشی از روشهای ورود به بازار بین المللی است، در قالب مدلی جامع در اختیار خواننده قرار خواهد گرفت. بحث دیگری که در این فصل به آن پرداخته می شود، تفکیک روشهای ورود به بازار بین المللی بر اساس شاخصهای ریسک، کنترل و میزان درگیری منابع شرکت در هر روش است که پس از تحلیل و متناسب سازی این روشها در قالب استراتژی های ورود به بازارهای بین المللی، فرایندی پیشنهادی به شرکت های داخلی جهت ورود به بازارهای بین المللی ارایه خواهد گردید.
لینک خرید کتاب:
نسخه چاپی: شرکت چاپ و نشر بازرگانی
نسخه الکترونیک: فیدیبو
ما گروهی از مدیران و متخصصان مدیریت، مهندسی، استراتژی و بازاریابی با تجربه بین المللی هستیم که در پی ارتقای سطح دانش کاربردی مدیریت در پهنه صنعت و تجارت کشوریم. در این راه آماده ارایه خدمات در شاخه های کسب وکار گوناگون و صنایع مختلف هستیم.
آدرس: تهران، دهکده المپیک، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده مدیریت و حسابداری
شماره تماس: ۰۹۱۹۸۳۶۶۳۶۱
ایمیل: Ibc.consulting2020@gmail.com
استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.